Q8owuocsq4k7q6vsxdse

Allergi til hund - Hjemmebehandling

Til enhver hundeejer, der har en hund med allergi! 1600 Kr inkl moms. Prisen herunder er eksklusiv moms

Klør din hund sig? Har den tit problemer med ørerne eller har vrøvl med maven? Slikker den poterne? Så har den måske allergi eller intolerance.


På vores ON-LINE kursus får du både en times video og et kompendie, som fortæller og viser dig, hvordan du kan hjælpe din hund ved hjælp af zoneterapi og akupressur, hvis den har allergi eller intolerance.

Dyrlæge Zita Birlie introducerer videoen og øser ud af al sin viden og giver gode råd.

Derefter viser Vivian Birlie fra Sano Canis dig på en af sine hunde, hvordan du laver et grundprogram samt 11 fantastiske punkter, der er meget effektive mod allergi.

Du får også et kompendie, hvor du finder fotos af grundprogrammet og de 11 punkter med en detaljeret beskrivelse af, hvor de ligger og hvordan, du behandler dem – ligesom det er vist i videoen.


Et program på 4 uger fortæller dig nøje, hvilke punkter, du skal bruge på din hund dag for dag. Det tager et sted mellem 10 og 15 minutter om dagen.


Derudover får du gode råd om både kosttilskud og kost til allergihunde.Pris: 1280 kr. + moms

i alt: 1600 kr. inkl momsLæse mere på www.sanocanis.dk eller facebook: "Sano Canis - Zoneterapi til hunde"KURSETS 4 DELEDEL 1: FOREDRAG AF DYRLÆGE ZITA BIRLIE

- Den første del af kurset er et oplæg fra Dyrlæge Zita Birlie, der fortæller og forklarer omkring allergier, hvilke former for allergi der findes, hvordan allergi diagnosticeres og hvad du som hundeejer kan gøre for at hjælpe din hund med allergi.
DEL 2: TEKNIK OG FORKLARING

- i denne del vil underviser Vivian Birlie gennemgå teknikken bag zoneterapi og hvordan du behandler din hund korrekt med forskellige greb og metoder. Der vil være både mundtlig forklaring af behandlingen samtidig med at teknikken vises på video.
DEL 3: GRUNDPROGRAMMET

- Her beskrives og vises et grundprogram, som er en kombination af punkter, der arbejder på HELE hunden. Du arbejder holistisk i dette grundprogram dvs. med hundens organer, muskler og knogler, nerver, sanser, psyke og adfærd osv.
DEL 4: DE 11 PUNKTER


- I kursets sidste del gennemgår vi 11 punkter, der har en rigtig god effekt mod allergi.


Underviser


Vivian Birlie, hundezoneterapeut
Vivian Birlie, hundezoneterapeut

Vivian Birlie er zoneterapeut, akupunktør og forfatter. Hun uddanner hundezoneterapeuter, afholder kurser i akupunktur og zoneterapi og holder foredrag. Hendes facebookside "Sano Canis" giver gode råd til hundeejere